Om Forfatteren

Hej og velkommen til Min Investering. Mit navn er Christian Due, og bloggen her blev til, da jeg selv startede med at investere uden egentlig at vide ret meget om investering. Jeg savnede akut gode råd. Og da jeg ikke kunne finde en blog, der handlede om lige præcis det, jeg gerne ville vide, besluttede jeg selv at starte en.

 

Hvordan bruger man bedst 300.000?

For nogle år siden solgte jeg mine ejerandele i et firma, jeg var med til at starte. Pludselig stod jeg ret tidligt i livet med en pose penge i hånden, der brændte efter at blive brugt. Efter stor overvejelse gjorde jeg i stedet det stik modsatte – jeg besluttede at investere de 300.000 kr. fra salget, så min formue kunne vokse, og jeg i stedet kunne nyde godt af dem senere i livet.

Det blev til min første ejendomsinvestering og begyndelsen på min aktieportefølje. Her startede også min interesse for investeringer og økonomi. Jeg ville gerne beholde kontrollen over mine penge og forsøgte derfor at lære alt, hvad jeg kunne om at få mest muligt ud af min investering uden at risikoen blev for høj. Det var en udfordring, for der var ikke mange steder, hvor man kunne få råd og vejledning om andet end aktier. I de første par år savnede jeg virkelig en blog, der kunne give gode råd til almindelige mennesker, der gerne ville i gang med at investere.

Til sidst besluttede jeg mig for selv at starte en blog, der skulle handle om alle de råd og den information, jeg selv havde manglet i starten.

Min Investering er min personlige fortælling om mine investeringer i både medgang og modgang. Men det er også en guide til dig, der gerne vil starte med at investere. Det er den blog, jeg selv savnede, da jeg begyndte at interesse mig for økonomi.

Derfor er Min Investering ikke vejen til hurtig rigdom

Bloggen her er ikke en guide til at blive hurtigt rig. Den findes nemlig ikke. Derimod kan du finde gode råd om investering i alt fra aktier, ejendomme og crowdlending, ligesom jeg deler ud af mine egne erfaringer. Indlæggene her er ment som inspiration til, hvordan du ligesom jeg kan planlægge og styre dine investeringer for at få det bedste afkast i forhold til risiko.

Mit egen opsparing stammer som sagt dels fra et heldigt firmasalg, dels fra penge, jeg har sat til side af min løn gennem flere år. Jeg er altså ikke millionær (ikke endnu i hvert fald), og derfor er hensigten med denne blog, at du også kan finde inspiration her, selvom du ikke har de store pengesummer at rutte rundt med.

Hvad er vigtigst, tid eller penge?

Jeg håber, at du her kan få ideer til, hvordan du kan skabe mere luft i din privatøkonomi. Det er en guide til, hvordan du bedst kan investere din opsparing eller måske starte en opsparing, hvis du ikke er gået i gang endnu. Penge er ikke det vigtigste i verden, men et sundt forhold til penge og privatøkonomi kan spare dig for mange bekymringer – og fornuftige investeringer kan bestemt forsøde tilværelsen, både i alderdommen og mens du sparer op. Du behøver ikke være rig for at få noget ud af at investere, for det handler ikke nødvendigvis om store tal. Selv små beløb kan gøre en forskel. Det kræver blot, at du tænker over dit forhold til penge og at du har modet til at tænke alternativt, når det gælder din økonomi og investeringer. Hvem ved, måske er det i virkeligheden din tid, der er det mest værdifulde for dig?

Det er altid skønt at høre fra andre, der brænder for investeringer og privatøkonomi. Derfor er du velkommen til at smide mig en mail her, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ideer til emner, jeg skal skrive om her på bloggen.

Du kan også følge Min Investering på Facebook eller tilføje mig på LinkedIn. Ud over Min Investering driver jeg også websitet Mit Bredbånd

 

Team

Taylor Davis,  http://taylordavis

Founder, Editor

Olivia Miller,  http://oliviamiller

Writer

John Smith,  http://johnsmith

Writer

Contact

439 Courtright Street, North Dakota, 58623

Email: [email protected]

Sign up to be the first reader of our up-to-date articles!

Affilize ApS Vestervang 3 DK-8305 Samsø Denmark